Ühehäälselt hääletati presidendiks Erik Kotkas. Asepresidendiks on valitud Lisette Maria Lassel. 

Erikut nimetati otsekoheseks, tegusaks ja kindla plaaniga õpilaseks, kelle peale saab loota, et uuenenud struktuuriga õpilasesindusest kasvab selle aastaga arvestatav partner koolile ja õpilastele.

Erik ise kommenteerib õppeaasta plaane: meil on ees üks igati põnev aasta. Moodustatud on uus õpilasesindus ja juhatus ning tekkinud on hulganisti häid ideid koolielu parandamiseks, et sel keerulisel ajal iga koolipäev põnevaks muuta.

Koroonaviirus on andnud küll meie koolielule korraliku löögi, aga see ei peata meid. Selle aasta plaaniks on koroona piirangutega kooskõlas töötades võtta õppeaastast ikkagi maksimumi ja teha nii, et igas päevas oleks meie õpilastele ja õpetajatele midagi uut ja huvitavat. 

Sellest aastast on oodata palju toredaid üritusi ja ettevõtmisi. 

Meie selle õppeaasta õpilasesinduse juhatuse koosseisu kuuluvad peale ÕE presidendi Lisette Maria Lassel, Liisa-Maria Rosalka, Amanda Sepp, Emma Elisabeth Kalev, Helena Põld, Marie Amalie Kristian, Triinu Valdvee ja Lisanna Jürisoo. Minu jaoks saab olema puhas rõõm töötada koos õpilastega kes on hingega asja juures.

Soovime uuele juhatusele edu!

Fotol Tabasalu Kooli ÕE president Erik Kotkas.