Informaatikaviktoriin Kobras I voor toimus 6.–17. novembril. Kobras on üldhariduskoolide õpilastele mõeldud informaatikaviktoriin, mille teemaderingi mahuvad küsimused arvutite riist- ja tarkvarast, turvalisusest, arvutieetikast, arvutus- ja sidetehnika ajaloost, arvutitega seotud matemaatikast, loogikast ning informatsiooni mõistmisest ja tõlgendamisest üldisemalt.
Eestis toimub võistlus neljas vanuserühmas: benjaminid (5.–6. klass), kadetid (7.–8. klass), juuniorid (9.–10. klass) ja seeniorid (11.–12. klass).
Benjaminide vanusegrupis saavutasid Tabasalu Kooli õpilastest parimad kohad: Ella Ireen Paju, Emili Roosimets, Kristijan Kalev, Miia Mirell, Susi, Grete Reila, Helena Lindegron, Karoliina Parts, Liisbet Jaamaste, Patrick Pottmann, Romet Sulavee, Säde Raadik, Iris Vaher, Karl Kaspar Tomberg, Laurett Rätsepp, Lisete Pall, Sandra Kruus, Tristan Roosileht.  Õpilasi juhendasid õpetajad Ülle Tamm ja Ringa Rooteman.
Kadettide vanusegrupis saavutasid parimad kohad: Hans Marten Tatar, Laura Benno, Marten Eensalu ja Emmeliine Pattak. Õpilasi juhendasid Kristine Laanisto ja Ivi Madison.