13.-17. märtsil toimus koolis emakeelenädal, mille raames tehti põnevaid tegevusi nii kooli peamajas, algõpetuse majas kui ka Meriküla õppehoones.
Eesti keele tundides kirjutasid 5.-9. klassid kõik samasugust etteütlust. Veatud tööd olid järgmistel õpilastel: Emma Elisabeth Kalev (9.b), Mihkel Kongas (9.b), Elisabeth Kukk (9.a), Lill Talts (8.b), Meribel Sarah Kiviselg (8.b), Cathy Loog (8.h), Nora Lember (8.e), Aaron Sinirand (8.f)
13. märtsil kohtus 8. klassidega peamaja aulas  kalamburist Keiti Vilms, kes näitas õpilastele, kui huvitav võib olla eesti keelega mängimine ja milliseid põnevaid tähendusi saab keelega edasi anda.
Õpilased tegid plakateid Kristjan Jaak Petersoni ja emakeelepäeva kohta, lahendasid ristsõnu, kuulasid Tagasi Kooli e-tundidest Karl-Martin Sinijärve mõtteid teemal “Meie salakeel rokib!”, kirjutasid jutte, mis pidid algama ühe ja sama algustähega, tegid viktoriini Kahoot! emakeelepäeva teemal.
Meriküla õppehoone aatriumis oli näitus Eesti rahadest, mis tutvustasid olulisi kultuuritegelasi.
Algõpetuse õppehoones toimus etluskonkurss 1.-4. klassidele. Parimateks osutusid 1.b klassi õpilane Raimond Luure, 2.c klassi õpilane Rasmus Lopp, 3. b klassi õpilane Marii Heleen Piht ja 4.c klassi õpilane Helena Laos.
Algõpetuse õppehoones toimus 17. märtsil emakeelenädala tublimate tunnustamine.
Suured tänud kõikidele eesti keele õpetajatele, õppejuhtidele ning tublidele õpilastele!