Tabasalu kool tähistas eile 14. veebruaril üheskoos sõbrapäeva. Meriküla õppehoones võeti mõõtu kummikuviskes, saadeti üksteisele kirju, valmistati sõbrapäeva video ning tehti koos sõbrapilte. Kooli peamaja õppehoones toimus otsimismäng, teadmiste proovilepanek sõbrapäeva küsimustes ja  kirjade saatmine.

Algõpetuse õppehoones võeti sõbrapäev vastu suurejoonelise playboxi võistlusega, kus osalesid 2.-5. klassid. Esimese koha saavutasid 2b klassi tüdrukud Liisbet, Melissa, Lexie- Grace ja Hanna, kes lähevad kooli esindama 23. märtsil toimuvale Harjumaa algklasside playboxi võistlusele. Teise koha saavutasid 5b klass ning kolmandaks jäid 4a klassi tüdrukud.

Sõbrapäeva playboxi võistlust toetasid auhindadega Valemivihik ja Maiasmokk.

Suured tänud kõigile osalejatele, õpetajatele, klassijuhatajatele, sponsoritele, žüriiliikmetele, õpilasesindusele ning teistele korraldajatele!