Täna toimus erinevatel võistlustel, viktoriinidel ja olümpiaadidel väga häid tulemusi saanud õpilastele direktori vastuvõtt Tabasalu õppehoones.

Kõiki meie häid õppijaid peame meeles kooli lõpuaktustel, sest meil on tõepoolest suur hulk imelisi noori, kes on ettevõtlikud, sportlikud ning on osalenud erinevatel ainealastel üritustel, kes kõik vastuvõtule ei mahtunud.

Direktori tunnustusüritusel olid:

Harriet Luure, Patrik Vainu, Erik Blumfeldt, Karl Kaspar Tomberg, Romet Sulavee, Grete Reila, Isandra Pello, Laura Lindegron, Kätlin Koiksoon, Kristjan Kalev, Ada Szirko, Mirtel Kaljas, Lisandra Toomet, Inessa Väär, Paul Oskar Tomberg, Andre Sepp, Victoria Kopamees, Karen Viira, Eva-Maria Tõnurist, Mihkel Tingas, Patrik Kristal, Daniel Mets, Ruben Lindemann, Daaniel Lipp, Kevin Pormeister, Sander Salei, Kris Aron, Sten Marten Soopalu, Kreete Liis Juksar, Henelin Mikiver, Carmel Sööt, Melani Lisandra Kõrran, Gerda Guštšin, Minna-Brit Jõelaid, Anni Iiris Ilisson.

Palju õnne! Aitäh suurepärase panuse eest kooli esindamisse!