Kobras on üldhariduskoolide õpilastele mõeldud informaatikaviktoriin, mille teemaderingi mahuvad küsimused arvutite riist- ja tarkvarast, turvalisusest, arvutieetikast, arvutus- ja sidetehnika ajaloost, arvutitega seotud matemaatikast, loogikast ning informatsiooni mõistmisest ja tõlgendamisest üldisemalt.

Eestis toimub võistlus kolmes vanuserühmas: benjaminid (6.–8. klass), juuniorid (9.–10. klass) ja seeniorid (11.–12. klass).

Sel aastal toimus viktoriini I voor 8.-19. novembril. Benjaminide vanuserühmas osalesid meie kooli 8. klasside õpilased. Kokku osales selles vanuserühmas 2453 õpilast. Tabasalu Koolist 25 õpilast, kellest kolm õpilast saavutasid head tulemused:

Robin Köst – 185. koht

Dominika Slutski ja Mihkel Mikker 349. koht

Palju õnne! Õpilasi juhendab õpetaja Kristine Laanisto.